Кошик
Немає відгуків, додати
+380 (98) 088-68-41
+380 (66) 406-61-66
ПРІМА РІА
Кошик

Глюкоза фарм

Ціну уточнюйте

  • В наявності
Глюкоза фармВ наявності
Ціну уточнюйте
+380 (98) 088-68-41
  • +380 (66) 406-61-66
+380 (98) 088-68-41
  • +380 (66) 406-61-66

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Глюкоза, або виноградний цукор або декстроза зустрічається в соку багатьох фруктів і ягід, у тому числі і винограду, від чого і походить назва цього виду цукру.Купити онлайн глюкоза фарм. Доставка Київ та україна є шестиатомний цукром (гексозой).Глюкозное ланка входить до складу ряду ді- (мальтози, сахарози і лактози) і полісахаридів (целюлоза, крохмаль).Безбарвна кристалічна речовина солодкого смаку, розчинне у воді, розчинно в реактиве Швейцера: аміачному розчині гідроксиду міді — Cu(NH3)4(OH)2, в концентрованому розчині хлориду цинку і концентрованому розчині сірчаної кислоти.Глюкозу використовують при інтоксикації (наприклад при харчовому отруєнні або діяльності інфекції), вводять внутрішньовенно струминно і крапельно, так як вона є універсальним антитоксичну засобом.Також препарати на основі глюкози і сама глюкоза використовується ендокринологами при визначенні наявності і типу цукрового діабету у людини (у вигляді стрес тесту на висновок підвищеної кількості глюкози з організму).Глюкоза використовується в основному при виробництві харчових продуктів.Глюкоза застосовується в хлібопеченні.Перевага застосування глюкози в хлібопеченні полягає не тільки в тому, що тісто швидко і повно зброджується, але і в тому, що кірка хлібних виробів стає блискучою золотисто-коричневою, м'якуш має рівномірну пористість, хороший смак і довго зберігає свіжість.Крім того, застосування глюкози в хлібопеченні мало своєю метою зниження вартості хліба завдяки більш низькій ціні глюкози, ніж бурякового цукру.У кондитерському виробництві глюкоза використовується в суміші з цукром при виготовленні м'яких цукерок, шоколаду, печива, крекерів, кексів.Глюкоза також широко застосовується при виробництві алкогольних напоїв — пива, вина, лікерів.Застосування глюкози в суміші з мелясою при виробництві консервів, заморожених фруктів і джемів збільшилася в останні роки в 6 разів.В даний час у виробництві морозива глюкоза застосовується в суміші з цукром.У фруктових сорти морозива відсоток глюкози і патоки вище, ніж у вершковому маслі, це пояснюється тим, що їх застосування підвищує качестзо морозива, надаючи йому смак фруктів і зберігаючи при цьому аромат.Кристалічна глюкоза випускається у вигляді таблеток, плиток і цукерок, а також в дрібній розфасовці.
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner